Bio-energetische sessies volgens Osho 

 

 

Gezien het grote enthousiasme van de deelnemers en de vraag naar deze sessies, geven Kelly Christis en Hilde Berghs voor de vierde keer samen bio-energetische sessies. Dit aanbod bestaat uit 4 avonden en één zaterdagvoormiddag.

 

Kelly heeft al ruim 10 jaar ervaring met deze officieel erkende sessies vanuit het wijd en zijd bekende Osho therapeutisch centrum. Zij neemt dan ook deze sessies voor haar rekening, terwijl ik  insta voor meditatie en aangepaste oefeningen.

De sessies zorgen voor een positieve energie in je lichaam en geest – je komt helemaal in je lichaam in het hier en nu. Geen theorie maar ervaren en beleven. Je maakt ook contact met de andere lagen van je zijn. Zeker een aanrader!

 

De prijs voor dit volledig aanbod bedraagt 100 € (inclusief lunch op zaterdag). Ook voor deze sessies hanteren we dezelfde afspraak, namelijk dat de eerste lesavond het volledige cursusgeld wordt afgerekend. Als je hierop een uitzondering wenst, graag op voorhand contact opnemen met Kelly of mij. Om onze prijs minimaal te houden, worden gemiste lessen niet terugbetaald.

De start van de nieuwe cursus wordt weldra bekend gemaakt

Mocht je je aangesproken voelen door dit aanbod, dan kan je je inschrijven bij :

Kelly op het nr. 0476/37 45 18 of via mail kurth.straetemans@gmail.com

Hilde op het nr. 0475/25 01 66 of via mail hilde.berghs@gmail.com