top of page
Logo lichtcirkel.jpg
Logo lichtcirkel.jpg

Lieve lezer,

 

bij deze wil ik je op een korte en bondige manier een beeld geven van wie ik ben en wat je van me kan verwachten.

 

In dit aardse leven draag ik de naam Hilde Berghs. Ik ben geboren in 1960 en woon te Bocholt. In 1982 studeerde ik af als ergotherapeut en ik werk sinds 1983 in Tevona vzw (Tehuizen voor Nazorg) samen met mensen met een verstandelijke beperking, wat op zich al een hele rijkdom is!

Zoals de meesten onder jullie voelde ik al vrij vlug dat er meer is, maar ik kon hier geen vinger op leggen. Het gaf me ook lange tijd het gevoel van “een vreemde eend in de bijt” te zijn. En langzamerhand geraakte ik mezelf kwijt. Doorheen de zoektocht naar wie ben ik, waar ik voor sta en welke voetdruk wil ik nu achterlaten in dit leven, zijn heel wat spirituele workshops, cursussen en opleidingen op mijn pad gekomen.

In Wales bij Dru World Wide behaalde ik mijn diploma’s als Dru Yoga- en Dru Meditatiedocente.  Ik volgde nog andere diverse spirituele workshops en cursussen, inwijdingen, en dergelijke (waar onder Bach Bloesems; Reiki Master; Intuïtieve Ontwikkeling; e.d.). Dit in de eerste plaats om mezelf terug te vinden en van hieruit te zijn en in het leven te staan. Omdat dit enorm veel met me deed (doet) en ik dit wilde (wil) delen met ieder die ervoor openstaat, richtte ik, samen met enkele liefdevolle mensen, vzw de Lichtcirkel op. (Meer info over de Lichtcirkel vind je terug in bijhorende rubriek.) Doorheen hetgeen ik aanbied vind ik het belangrijk dat ieder de weg naar binnen maakt en zo zijn eigen weg gaat. Ik bied mogelijke sleutels aan om je Waarheid in jezelf te vinden, te ervaren, te doorvoelen.

 

Ik ben immens dankbaar te mogen zeggen dat ik de moeder ben van twee prachtige zielen, Cathy en Jan Spaas. Sinds 1989 heb ik ook twee lieve plus-dochters, Elke en Inge. Mijn man, Thieu Palmans, ondersteunt me met raad en daad samen met enkele prachtige Lichtmaatjes.

Doch gaat het nu niet zozeer om mij, maar wel om wat jij met jouw incarnatie wil bewerkstelligen. Mocht je het gevoel hebben, dat de Lichtcirkel je hierbij kan helpen, dan doen we dit vanuit Licht en Liefde. Neem gerust contact met ons op.

Lieve groetjes,

Vanuit Licht en Liefde, Vrede en Vreugde, Harmonie en Eenheid.

Namaste,

Hilde.

bottom of page